Persoonlijke informatie


U kunt de website Webmodule Medische Beeldvorming bezoeken zonder dat u ons meedeelt wie u bent en zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens moet vrijgeven. Er bestaat echter de mogelijkheid dat wij voor specifieke doeleinden informatie van u nodig hebben, zoals bijvoorbeeld naam en adres. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via Internet verzamelen.

Als u besluit ons of onze zakelijke partners die persoonlijke informatie te verstrekken die zij nodig hebben om met u te corresponderen zullen wij u zo mogelijk laten weten op welke manier deze informatie zal worden gebruikt. Wanneer u aangeeft dat die informatie niet mag worden gebruikt als basis voor verder contact, respecteren wij dat. Wij volgen het bezoek aan de website
Webmodule Medische Beeldvorming aan de hand van logfiles. Wij analyseren deze gegevens ten behoeve van trends en statistieken. Daarna verwijderen wij de informatie. Er worden geen gegevens geaggregeerd die naar individuen herleiden.

Beveiliging en kwaliteit van de informatie
De bedoeling is de kwaliteit en integriteit van de persoonlijke informatie te bewaken. Wij hebben passende technische en beheerprocedures ge´mplementeerd om de informatie nauwkeurig, actueel en compleet te houden. Aanvragen van gebruikers voor het aanpassen of verwijderen van persoonlijke informatie zullen zo snel mogelijk worden behandeld.

Links naar andere sites
De site Webmodule Medische Beeldvorming bevat links naar andere websites. Webmodule Medische Beeldvorming is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites of voor de privacybescherming op die websites.

Aanpassingen
Webmodule Medische Beeldvorming behoudt zich het recht voor deze Privacy Verklaring te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen. Elke verandering zal worden kenbaar gemaakt op de site.